Életünk lapjai :P

Friss topikok

Linkblog

mutatványok, fájások, kaja-pia, éjszaka

2010.01.07. 13:43 - besné

Most van időm egy kicsit írni, Zsó alszik.


Már megint tud új dolgokat :P az alkarjára támaszkodva hasal és felemeli a fejét, úgy nézeget körbe-körbe :) Már elég sokat nevet hangosan és ha a lábamon félig fekszik-félig ül akkor a  megfogja kezemet fogva felhúzza magát ülésbe, van hogy túlságosan is előredől. Előfordul h a kezem nélkül ül fel, de akkor ált oldalra csuklik :D Még gyenge a gerincizomzata ehhez a mutatványhoz :P Am már egész sokat játszik egyedül vagy akár velünk, és a játékaival :)

Még mindig csak anyatejet kap, enni-inni. Ha néha kínálunk is neki teát, azt nem kéri. (nem csodálom, nekem se kéne... már így a szaga alapján, meg ugye a csomagolása se olyan jó mint a tejé :P XD)

Az éjjelek megint bajosabbak (mmint legalább 2szer felkel), de már nem stesszelek rajta :P felébred amikor neki tetszik, eszik aztán általában visszaalszik...

Hasfájás már kevésbé okoz gondot, mer túl van a kritikus 3 hónapon, de most úgy tűnik jön a foga :P

ennyi :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bessenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr451653968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalonna · http://sza.lonna.hu 2010.01.07. 22:05:34

videót követelek! minden mennyiségben! :D

besné 2010.01.09. 11:40:53

ja és kihagytam h múlt héten vasárnap a pocijáról a hátára fordult :)


süti beállítások módosítása